Wenda

VAN OVERLEVEN NAAR LEVEN

Wie ben ik?

Lange tijd heb ik met deze vraag rondgelopen.
Ik dacht dat ik iemand was. Ik liet een harde buitenkant zien en voelde van binnen vaak een storm.
Ik had een stoere lach. Ik overleefde. Ik wilde graag overal bij horen.
Mijn onzekerheid mocht niet gezien worden en emoties durfde ik niet te delen. Totdat ik mijn kop in de wind ging steken en van mijn ervaringen mijn wilskracht ging maken. Met deze wilskracht begon ik te leren hoe emoties werken. Hoe gedachten mijn functioneren beïnvloedden. Ik kon stap voor stap binnen kijken bij mezelf. Uiteindelijk merkte ik dat er meer zachte kracht te voelen was van binnen uit. Dit bracht mij meer verbinding met mezelf en de ander. Ik kon de drukte in mijn hoofd daar laten en contact maken met mijn hart. Van daaruit de wereld in gaan geeft zoveel liefde en vertrouwen.

Voelen is begrijpen geworden!

Mijn eigen stap opzij was het vertrekpunt om mijn leven te gaan leven! Ik hoor mezelf en ik zie mezelf. Ik doe waar ik blij van word en luister vaker naar de stem van mijn hart. 
Het werken met kinderen, jongeren en volwassenen geeft mij al lang voldoening. Iets kunnen betekenen voor de ander, de ander op weg helpen of er gewoon even zijn. Heel veel jaren heb ik gewerkt als leerkracht op een basisschool. De combinatie van werken met kinderen en omgaan met volwassenen heeft mij veel inzicht gegeven. Deze inzichten en mijn eigen ervaringen heb ik gecombineerd met verschillende opleidingen, waaronder een intensieve tweejarige post-HBO coachopleiding bij Move a Mountain. De coachopleiding waar oosterse en westerse psychologie samenkomen. Deze laatste opleiding heeft ervoor gezorgd dat ik heb gevoeld waar ik echt blij van word: een ander begeleiden in zijn proces van bewustwording. Dit resulteerde in een grote stap, namelijk het beginnen van mijn eigen coachpraktijk. Een stap opzij, coaching voor iedereen!

Wat doe ik?

Jou helpen bij het vinden van je innerlijke rijkdom.
Je kwaliteiten die liggen te wachten samen ontdekken.
Jouw weerstand onderzoeken.
Je verlangens samen vorm geven.
Kwetsbaarheid omzetten in raakbaarheid.
Gewoon een stukje met je meelopen.

En dat doe ik graag!